CTP TV
CTP TV
CTP TV

facebook.com/CRISTIAN.TUDOR.POPESCU/

Comentarii
 1. Liliana Hohage

  Liliana HohageAcum 31 secundă

  Au votat-o pe Doamna Dancila Ce naiv este.Adusi la vot de baronii PSD .

 2. Liliana Hohage

  Liliana HohageAcum 2 minute

  Tare ma tem ca această dezbatere este numai o capcana stil Mafia PDS dupa tactica Referendumului de Familie.Ce isi doresc sa cistige Viorica Presidentialele si Dragnea Premier? Am citit ca Dragnea a depus cerere de eliberare iar Codrin Stefanescu a fost numit Presedintele Partudului. Ce sa ne asteptam daca cistiga Dancila Presidentiale o Motiune de cenzura a Guvernului .O a doua Moldovă.

 3. Lindgren

  LindgrenAcum 8 minute

  Enoriași pedepsiți pentru că n-au votat!!! 1)- rogos.info/video/iJ6rw4XeqoOcpqo.html 2)- Mitropolitul Streza, mai tare ca Patriarhul: şi-a făcut Merţ la comandă, cu cruce în loc de stea şi număr www.comedymall.ro/politichia-de-margaritar/mitropolitul-streza-mai-tare-ca-patriarhul-mert-la-comanda-cu-cruce-in-loc-de-stea-si-numar-preferential-what-the-hell-18109204 3)-Cancerul poporului roman: preotii, parlamentarii rogos.info/video/aW2xqpiVy2KJe50.html

 4. Rodi PG

  Rodi PGAcum 27 minute

  Cine se crede Iohanis, trebuie sa discute,asa face si cu Romini,dupa alegeri nu-l mai vezi, acuma are nevoie pina il alege, IOHANIS se teme ca il face de ris,,daca ese Viorica ca Presedinte,, ce faceti,puneti lacat la usa inchideti parlamentul?

 5. Blatter Adina

  Blatter AdinaAcum 28 minute

  🤔Bai tu esti nebun??? Asta trebuie dus ,inchis la spitalu nou asta e mai periculos decit cormoranii 😅🙉

 6. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum 30 minute

  Foarte bine face presedintele Klaus Johannis nici o dezbatere!

 7. butuc albert

  butuc albertAcum 32 minute

  din pacate Usr avea nevoie de locul 2 acum vor avea pierderi si e pacat imi doream ceva nou in politica Romaneasca

 8. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum 32 minute

  Asa ca nici o Dezbatere!

 9. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum 33 minute

  "Dezbaterea "este o manipulare a ciumei rosie Psede!

 10. Kaa Dracu

  Kaa DracuAcum 33 minute

  Cristian Diaconescu, pe cat de buna a fost "gluma" la 37:45, pe atat de mult as fi vrut sa aud si raspunsul. :D

 11. Decebalus

  DecebalusAcum 36 minute

  Taci mă....ce tot o mângâi pe Dancila!!! ...apropo domnul Iohanis sa nici nu o bage in seama ca nu merita ..nici o dezbatere pt. Ce??? Sa meargă singur la cate televiziuni vrea el sa dezbată cu jurnaliștii nu trebuie să vb cu TUTA TUTELOR .

 12. Lindgren

  LindgrenAcum 56 minute

  Enoriași pedepsiți pentru că n-au votat!!! 1)- rogos.info/video/iJ6rw4XeqoOcpqo.html 2)- Mitropolitul Streza, mai tare ca Patriarhul: şi-a făcut Merţ la comandă, cu cruce în loc de stea şi număr www.comedymall.ro/politichia-de-margaritar/mitropolitul-streza-mai-tare-ca-patriarhul-mert-la-comanda-cu-cruce-in-loc-de-stea-si-numar-preferential-what-the-hell-18109204 3)-Cancerul poporului roman: preotii, parlamentarii rogos.info/video/aW2xqpiVy2KJe50.html

 13. Florea Vasiliu

  Florea VasiliuAcum 57 minute

  Eu am votat USR si voi vota cu Iohanis ca nu sunt batut in cap sa votez Dancila . Daca a pierdut Barna asta nu inseamna ca trebuie sa piarda tota tara. Intelegeti fratilor ca Romania nu sta in Barna ,trebuie sa mergem la vot ca altfel PSD se urca pe noi inca 5 ani sau poate mai mult. Va doriti asta ?? Doar prin faptul ca Barna a pierdut??? Poate va castiga alegerrile viitoare cand se va maturiza politic

 14. daniel roger

  daniel rogerAcum 59 minute

  Puturosul iohanel, care dupa 5 ani nu a facut nimic??, asa a facut sa nu poata avea contracandidat,vai si amar cu asa presedinte,nici dancila nu-i buna de nimic, dar sa lamurim,iohanelul chiar nu a facut nimic in cinci ani!!!!

 15. David Mihai Hotea

  David Mihai HoteaAcum oră

  Curva mare si Rares Bogdan asta minte fara sa clipeasca. Dezamagirea e totala, ce dreapta in Romania mai exista azi doar minciuni si excroci

 16. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum oră

  Analfabeta de l-a pesedisti trebuie sa mearga l-a scoala si dupa aceea la dezbatere cu Presedintele Klaus Johannis!

 17. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum oră

  Nici o dezbatere cu o analfabeta!

 18. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum oră

  Analfabeta nu este l-a nivelul lui Klaus Johannis !

 19. TheoreticallyDan

  TheoreticallyDanAcum oră

  Pt ce ai mai candidat Dan Barna? zici ca daca intrai in turul 2, atunci Romania ar fi avut de ales intre bine si bine.

 20. Monica Ilschner

  Monica IlschnerAcum oră

  Care cetatenii ?

 21. barbu alin

  barbu alinAcum oră

  Hai ma ce ne-a spus Haus Iohannus cum il alinta cei din staff-ul lui de la Sibiu(pentru apetitullui la imobiliare) dupa ce a iesit de la sedinta PNL???Cautati-l pe Motreanu sa va spuna el ce si cum eu n-am chef acuma!! Interesant, avand in vedere ca Iohannis nu a facut nimic sa ma convinga sa-l votez. Si dupa cate pare, nici nu are de gand, poate ma duc la vot si o votez pe Veorica, asa ca sa transpire si el un pic la un scor de 51% la 49%. Se stie doar, ca orice obtii fara efort nu valoreaza nimic. Prin urmare de ce sa-i ofer pe tava votul meu cand el nu face nimic sa-l castige, ... Asa ca dn "Romania lucrului bine facut", "La treaba!"

 22. zorro

  zorroAcum oră

  Cum sa votezi un vanzator de copii si o analfabeta?...popor de idioti!

 23. Darius lucian

  Darius lucianAcum oră

  Normal ar trebui si Viorica si cate un parlamentmntar senator deputat.Sa faca niste studii in occident si sa vadă ce drepturi au cetățenii si ceau ai N ostrii....

 24. b i

  b iAcum oră

  Rares Bogdan . Un pigmeu . Iohannis , o hiena rânjită ,care se crede acum Kaiserul europei ,si niste sustinatori numai sa-i închizi la ospiciu . Cand îi vezi ce dăstepți se dau si frumosi si le citesti inepțiile , îmi vine sa-i dau la câini. - Keine Konfrotation . Specie de nazist rânjit

 25. Firuca Balla

  Firuca BallaAcum oră

  Si daca ar accepta iohanis, confruntarea an numele celor-23- la % psd, nici un psd ist nu l va vota pe Iohanis.si punct.!

 26. Cristi M

  Cristi MAcum oră

  HOMOFOBIA e de vina. PUNCT ! Evangelicii si fanaticii ortodocsi nu vor vota NICIODATA un partid care sustine persoanele gay. USR plateste pretul integritatii iar romanii dovedesc ca nu sunt inca nici pe departe europeni. Nici eu nu am o simpatie deosebita fata de persoanele gay, dar pana nu intelegem ca democratia include respectarea drepturilor minoritatilor nu vom fi considerati europeni si investitorii majori vor sta departe. Din pacate va dura generatii pana romanii vor intelege asta si USR este din pacate cu mult inaintea timpului lui.

 27. Firuca Balla

  Firuca BallaAcum oră

  Esti tare istet, ai vrea sa fii moderator.?uite ca, de jurnalisti ca si tine aroganti si se cred importanti nu se poate avea ancredere, ai diploma dar ati lipseste Dplomatia, tot un taran ai ramas.!

 28. B Decebal

  B DecebalAcum oră

  În turu doi , analfabeta va fi votată, după părerea mea: asistați sociali, o parte din pensionari, cei fără carte, bugetarii. Aceștia au fost și vor fi electoratul activ al psd. și nu sînt puțini! De aceea românii trebuie să iasă la vot masiv, ca nu cumva să ne pricopsim cu analfabeta 5 ani de zile cu ea pe cap. Așa că mare Atenție!!! La vot în număr cît mai mare.

 29. Firuca Balla

  Firuca BallaAcum 2 ore

  Se teme Iohanis..??antrebare pusa doar de un dobitoc, la semnalul lui Dancila.!

 30. Adrian Marin

  Adrian MarinAcum 2 ore

  CTP este un prefacut si minicinos. Dezbaterea este pretutindeni in lumea civilizata. Daca mergem pe logica lui, atunci de ce nu s-a facut dezbatere intre Johannis si Paleologu? ca nu poti spune ca Paleologu este slab intelectual! Aici este vorba doar de o strategie de campanie, facuta de consultanti specializati, astfel incat sa nu se erodeze KWJ, pentru ca altfel nu inteleg de ce fuge in halul asta.

 31. Florea Vasiliu

  Florea VasiliuAcum 2 ore

  Toti sunteti simpatici si bine pregatiti! Felicitari!!!

 32. Mikaela Alessandrescu

  Mikaela AlessandrescuAcum 2 ore

  Aveti dreptate cine se opune si nu vor vota sunt impotriva Democratiei

 33. Mikaela Alessandrescu

  Mikaela AlessandrescuAcum 2 ore

  Daca de 5 ori sa-r vota de 5 ori as iesi la vot si mereu cu toata dorinta si energia

 34. Mihai C

  Mihai CAcum 2 ore

  Cotcodac cotcodac cotcodac, să-ți fie frică să participi la o confruntare TV cu Dancila este un act de lașitate și prostie politică, o mizerie făcută propriilor lui alegători care ar trebui să capete explicații despre cele 6 case, datoria neachitate la stat, păstrarea in funcție a torționarului comunist Lazăr doar pt ca ia închis dosarele. Cotcodac, cotcodac

 35. lia popa

  lia popaAcum 2 ore

  Postul acesta părea căndva aproape imparţial.....

 36. Leonard Gheorghe

  Leonard GheorgheAcum 2 ore

  RITUALUL ELECTORAL IN ABSOLUT ORICE DEMOCRAȚIE ESTE DEZBATEREA TELEVIZATA. FĂRĂ PRECEDENT ÎN DEMOCRAȚIE, IOHANNIS REFUZA! NICI CEL MAI MIC RISC NU VREA SA ÎȘI ASUME EL ȘI CEI CE IL SUSȚIN DIN INTERIOR ȘI EXTERIOR PT INTERESELE LOR! ACEEAȘI ,,PERFORMANTA" DIN ULTIMII 5 ANI O VOM VEDEA ȘI ÎN URMĂTORII 5. ȚARĂ CONDAMNATĂ.

 37. Karl-Heinz Meyer

  Karl-Heinz MeyerAcum 2 ore

  Am crezut că vom fi scutiți de o mai auzi pe d-na Veorica vorbind. Am dureri de stomac, frisoane şi convulsii chiar. Pentru că limba română a trebuit să o învățăm prima dată , şi pentru că era materie de examen. Nu o detest ca persoană sau ca femeie, nu, nu , deloc . În această lume avem loc toți, dar ar trebui să avem bunul simț şi să ne păstrăm ierarhia . Iar cu asemenea prezentate josnică, cu asemenea greşeli care demostrează 0 cultură generală, mă întreb cum a terminat 10 clase? . Că de facultate mă îndoiesc . V-ați întreba cumva , cîte diplome vor fi adevărate? .

 38. Florea Vasiliu

  Florea VasiliuAcum 3 ore

  Diaconescu un om de clasa inalta! Ar merita sa candideze la alegerile viitoare...

 39. Sulca Elisabeta

  Sulca ElisabetaAcum 3 ore

  N-am mai rezitat pina la sfirsit. S-a vazut cine este Rares Bogdan. In ce capcana a cazut fraierul cind la intrebat, daca cu Barna s-ar fi intilnit. Dezbaterea este un meci sportiv. Negresa aia domina sportul mondial de 15 ani, se bate cu doua adversare deodata si nici o data nu a spus: cu aia nu ma obosesc sa lupt. Rares ia-o frumos la pas ca ne-am lamurit si de tine si de partidul tau. Ce schimbari sa aduceti voi, cind perpetuati vechile naravuri. O sa guvernati 4 ani dupa care o sa fiti izgoniti cu pietre si ira vine PSD-ul. In politica se aplica principiu: "lupul isi schimba parul dar naravul ba". Acum vor cistiga dar pe termen lung, au pierdut voturi. Lui Iohanis nu-i mai trebuie, poate la o eventuala suspendare, si atunci unii care cred ca nu merita sa cistige il vor vota afara(este vorba de aia care cred ca au fost pacaliti). Dar mai ramane partidul caruia ii vom "da" votul.

 40. Balan Ilie

  Balan IlieAcum 3 ore

  Pacat ca acesti doi jurnalisti sau dat de partea ciumei rosiei.Pensionari si cei fara scoala au votato pe viorica.

 41. Cmdr. Floyd Anders

  Cmdr. Floyd AndersAcum 3 ore

  Si-a riscat mandatul? Cand? Cand a demis-o pe Kovesi?

 42. RTL 2 RTL 2

  RTL 2 RTL 2Acum 3 ore

  În turul 2 VIORICA DÁNCILÁ ✌ Sefa României !

 43. alfphatronix

  alfphatronixAcum 3 ore

  De parca Johannis este ceva de capul lui. Ne-a exasperat cu tăcerea lui. De când este președinte ne-a demonstrat ca a mai învățat sa citească după prompter cu mai multa dicție. Chiar vrea sa devina președinte fără sa facă nimik? Dacă Johannis va fi și ptr următorii 5 ani supranumit "ficusul de la Cotroceni" mai bine anulez votul

 44. ciobii 65

  ciobii 65Acum 3 ore

  Rares are dreptate Pres nu trebue sa participe

 45. Radio Active Emissions

  Radio Active EmissionsAcum 3 ore

  "Veorica"joacă rolul Boarfei victimă.A intrat pe modul speculă sentimentală pentru a stoarce de lacrimi electoratul Telenovelist.

 46. Sulca Elisabeta

  Sulca ElisabetaAcum 3 ore

  Muti au fost si PNL-istii pina acum. Cite figuri sa ocolesti o dezbatere, este de noaptea mintii. Pina la urma este o magarie din partea unui politician in functie, care și-a facut campanie cit a fost in functie sa fuga de dezbatere, ori reducem mandatul la unu, ori obligatoriu dezbatere. Eu dupa cele auzite, am votat din momentul asta, ca mai face dezbatere ca nu mai face este egal cu zero.

 47. Radio Active Emissions

  Radio Active EmissionsAcum 3 ore

  Barna a confiscat USR cu tupeu de hienă iar acum plătește...

 48. Adrian Eftimie

  Adrian EftimieAcum 3 ore

  La fel și cu Iohannis, nu e loc decât de scandal cu o dezbatere. Dacă vrem sa mergem spre vest e clară opțiunea, la fel și pentru cei ce au rămas blocați in est! Acestia nu vor vota niciodată altceva!

 49. Dina Baciu

  Dina BaciuAcum 3 ore

  Chiar nu mai vrem să o auzim pe Viorica!

 50. ciprian dracu

  ciprian dracuAcum 3 ore

  Votez dancila.

 51. R S

  R SAcum 3 ore

  PSD a ales sa gazeze si sa provoace protestatari pasnici. Unde a fost dialogul atunci? "Poporul PSD" sunt asistati sociali, varstnici nostalgici dupa comunism si bugetari santajati de manageri cu taierea drepturilor salariale primite acum un an. Pentru ei Romania normala este "statul paralel"...

 52. Radu Ionela

  Radu IonelaAcum 3 ore

  Guvern PNL+Presedinte PNL egal Dictatura

 53. ciprian dracu

  ciprian dracuAcum 4 ore

  Eu pe dancila o votez

 54. RTL 2 RTL 2

  RTL 2 RTL 2Acum 4 ore

  TURUL 2 votám PSD ! VIORICA DÁNCILÁ ✌

 55. Petrica Leonte

  Petrica LeonteAcum 4 ore

  CE SA DISCUTE DL. IOHANIS CU ACEASTA DOBITOACA DE DANCILA , GASCA LUI ZDRAGNEA ? DANCILA ESTE O RUSINE NATIONALA , SA FIM PLASTICI , ESTE O MARE , MARE DOBITOACA .. 😂🤣😅😆😂🤣😅

 56. Petrica Leonte

  Petrica LeonteAcum 4 ore

  PSD A TRANSFORMAT ROMANIA INTR O COLONIE A INFRACTORILOR . PSD = TRADATORI MIZERABILI , HOTI , CORUPTI , MINCINOSI NOTORII , PUTUROSI CRONICI , PARAZITI SI BABUINI . TOTI ACESTI GROPARI AI ROMANIEI MERITA SA FIE EXECUTATI .PUBLIC. 😂🤣😅😆😀😂🤣

 57. Iulian Popa

  Iulian PopaAcum 4 ore

  Explicația rațională a celor care au ales-o pe Dănilă este clară: alegătorii de stânga au votat cu partidul de stânga. Adică PSD. Adică votanții PSD au pus ștampila pe PSD indiferent cine candida din partea PSD. E logic și trist mai ales ce au simțit când au votat cei cu studii superioare.

 58. Marian Marian

  Marian MarianAcum 4 ore

  Ce mandat mai Rares, să mai ia Johanis ,decit cel de executare a pedepsei cu închisoarea? Tu ești simpatic, te a mai smecherit Vanghelie , ti a mai dat ceva bănuți să te ridici, te ai mai nasit pe la hidroelectrica, că și acolo ai papat destul de bine , dar ce nimeni nu a înțeles este modul în care te tarasti în spatele unui personaj jalnic ca Johanis...Opinia mea este că puteai să razbati în politică și fără sa te alături unui asemenea anturaj politic ce nu te reprezintă...

 59. Doru Ticlea

  Doru TicleaAcum 4 ore

  D-na Viorica nu ştie română,engleză,germană ...cum să vb cel mai bine ar fi prin semne !! Eu prima întrebare aş întreba-o în ce oraş se află acum?

 60. Stanca Eremia

  Stanca EremiaAcum 4 ore

  Acest baiat vorbeste cu r inginat bravo inseamna ca a inviat ceausescu bravo baetasule succes politici mergi mai departe cu politica ca avem nevoe de un aldoilea ceausescu succes.

 61. Aurora Asztalos

  Aurora AsztalosAcum 4 ore

  Frumusețea,tinerețea,inteligența,genialitatea fac împreună "casă bună" atâta timp cât nu deraiază în/din orgoliu in aroganță , cinism sau chiar mai rău. Bunătatea e "pasăre rară,"la fel și ințelepciunea, iluminarea s.a.m.d.

 62. Dumitru Laslou

  Dumitru LaslouAcum 4 ore

  Trăiască Iohannis…BRAVOOO

 63. RTL 2 RTL 2

  RTL 2 RTL 2Acum 4 ore

  Turul 2 VIORICA DÁNCILÁ ✌ PNL stati cuminti cá vá juliti !

 64. Ilona Ciausoiu

  Ilona CiausoiuAcum 5 ore

  Pentru ca urau gandacul, furnica si viespea au votat insecticidul. Au murit toti, chiar si greierele care nu a mers la vot.

 65. Jules Jules

  Jules JulesAcum 5 ore

  Băse e o rușine și mai mult...

 66. Jules Jules

  Jules JulesAcum 5 ore

  2popândăi jignind profesia de jurnalist apărând solda luată de la viitorul țării... rușine mare....

 67. DUMITRU FILIMON

  DUMITRU FILIMONAcum 5 ore

  Otraviti serpi PSD din tara,apoi unde se ingroapa? Tot banetul furat ,recuperat ,tigani sa plateasca impozit din 1990 pentru fiecare centimetru de pamant,padurile taiate fara justificare ,autorii sa plateasca,REVOLUTIONARII 1989 Suspendarea banilor,toate cotizatiile rambursate ,ISARESCU MUGUR ARESTAT URGENT .

 68. Petre Rus

  Petre RusAcum 5 ore

  Nu trebuie sa va obositi lasatil pe Iohanis s-asi bata joc de voi va orbit omul acesta ,omul acesta uu este al nostru, daca ar fi al romaniei nu ar vorbi tara de rau un om care tine cu familia lui ,cu tara lui isi da viata petru ea , oameni intelegeti odata .

 69. Rada Stefan

  Rada StefanAcum 6 ore

  am avut pe Ceausescu snalfabet in fruntea statului nu ne mai trebuie altul (Dancila)

 70. Liliana Lili

  Liliana LiliAcum 6 ore

  Sunt tare curioasa,ce audienta are acest post tv...si mai ales cu martafoii astia doi😂😂😂

 71. Petre Rus

  Petre RusAcum 6 ore

  Uitativa la el se frumos ride de noi ,dar nui nici o problema ii vine si lui ridul incurind.

 72. Christian Hametner

  Christian HametnerAcum 6 ore

  Apa sfintita. Dle Diaconescu a-ti ramas febletea mea......!!

 73. Petrica Leonte

  Petrica LeonteAcum 6 ore

  B R A V O M O L D O V E N I ! VATI TREZIT BABUINILOR .. PISATIVA PE INFECTIILE COMUNISTE DE PSD - ISTI . SAU MAI BINE IATI ELIMINA DE TOT .. ACESTI MIZERABILI SUNT GROPARII ROMANIEI . PSD VA TINUT IN SCLAVIE .PRIN BARONII LOCALI .ELIVERATIVA BABUINILORRRRR ! 😃😂🤣😅😆😀😂🤣😅

 74. Mariana Cioaca

  Mariana CioacaAcum 6 ore

  CIUMA ROSIE PSD SA DISPARĂ inculți IDIOTI ANALFABETI CORUPTII BORFASILOR MINCINOSI SI HOTI au DISTRUS ROMINIA FARA MILA

 75. Mariana Cioaca

  Mariana CioacaAcum 6 ore

  Vasilica in 10 aug ROMINI au fost bătuți GAZATI INCULTA ANALFABETA PROASTA de ce nu a vrut DIALOG ma JICNESC bărbați

 76. Petre Rus

  Petre RusAcum 6 ore

  Stop si de la inceput care inceput mincinosule? Adica ce acum ai ocazia sa prezinti toate lucrurile care leai facut pentru romania la confrnatarea cu Viorica Dancila ,de e tie frica daca totusi urasti romanii din PSD sau acestea nu sint romani ? rusine !

 77. Mariana Cioaca

  Mariana CioacaAcum 6 ore

  VASICA VIORICA VASILICA FARA BUNU SIMT JIGODI PROASTO CE DIALOG HE HE HE 6 BARBATI MA JICNESC SINT FEMEIE

 78. Niculae Popa

  Niculae PopaAcum 7 ore

  Bine că joci tu rolul candidatului pion al lui Petrov și al rroamei / tzigăncii centuriste hUdrea ! Nu este suficient să fii numai deștept, dacă ai coloana încovoiată, precum a unei slugi umile care este mânuită de păpușar ! 👺

 79. Viorel Serban

  Viorel SerbanAcum 7 ore

  STIMATE DOMNULE CRISTIAN DIACONESCU,CAND AVETI DE GAND SA CANDIDATI LA PRESIDINTIE? DUMNEVOASTRA AVETI ANVERGURA SI EXPERIENTA.V-A LIPSESTE CURAJUL?

 80. Jules Jules

  Jules JulesAcum 7 ore

  Ce grețos prestează lingăii psd când etalează dezbaterea în spațiul public 😂😂😂nici ei nu ar face dezbatere cu aia daca ar fi in locul lui Iohannis....😂😂😂

 81. Anton Popescu

  Anton PopescuAcum 7 ore

  Daca si cu prosta romaniei ti-e frica sa te confrunti... O sa piarda voturi si o sa ramana in istorie ce face el acum. Eu o sa-l votez ca aleg raul mai mic ca nu se poate cu psd. Dar oricare ar fi fost din afara psd l-as fi votat in dauna neamtului. Rusinos si patetic ce face el. SI extraoordinar de norocos pt ca lumea e nevoita sa scape de psd si tot pe el il voteaza.

 82. Jules Jules

  Jules JulesAcum 7 ore

  Respect CTP !!!

 83. darie99

  darie99Acum 7 ore

  Această cerere de dezbatere este o obsesie a presei, pentru spectacol, super-audiențe, mega-suspansuri și alte prime-time-uri, evident. Amândoi candidații sunt binecunoscuți în România, unul fiind Președinte timp de cinci ani în România, iar celălalt, vai, fiind prim ministru numit în aceeași țară, la ceas de seară, pe dinafară. Și apoi, cine n-o cunoaște pe Eminența Sa doamna tanti țața Veo, CEO Partidul Șmenarilor lui Dragnea, nu-i așa? N-o cunoașteți? Păi, folosiți Google și cuvinte cheie, pentru o căutare mai eficientă, sigur că da. Nu, nu-i nimic de dezbătut cu Cooperativa PȘD. E de ieșit la vot și trimisă acasă doamna tanti țața Eminența Sa, la Videle, da.

 84. Andrei Seculin

  Andrei SeculinAcum 8 ore

  Intelectualul care ? a vrtut sa faca ceva ? si care nu a facut nimic...

 85. Andrei Seculin

  Andrei SeculinAcum 8 ore

  Oraban ? nu te mai scuza...ia tarurul, de coarne si sacrifica-te ! asta - ti este misiunea !

 86. iosant

  iosantAcum 8 ore

  Am vazut un nou trend pe net, gen "nu ma duc la vot", ba ca nu a iesit barna, si pe iohannis nu il vrem, ba ca presedintele refuza o dezbatere cu veorica dracila, mai fratilor, daca se va intampla asta e posibil ca "proasta" sa iasa presedinte(in modul asta psd au preluat ministerele statului in urma cu 3ani), daca se va intampla asta ies din tara si ma dezic de nationalitatea romana, ca sa o votezi pe dancila trebuie sa fii sub intelectul unei "proaste".

 87. NSD

  NSDAcum 8 ore

  Am votat Theodor Paleologu si il voi vota oricand va fi nevoie !!!

 88. Cati Boycu

  Cati BoycuAcum 8 ore

  Dragnea Iar are ceva de Aranjat inainte de alegeri ???Acum vrea SA fie liber ???Teroristii PSD trebuiesc In Sáhara In frunte cu Seful pradatorul apelor, padurilor,paminhurilir si Tot ce misca In Romania !!

 89. Anca G

  Anca GAcum 8 ore

  Cine isi poate dori sa inlocuiasca un presedinte cu prestanta, educat, multilingual cunoscut deja de liderii europeni - cu o persoana draguta, cocheta, dar agramata, cunoscuta doar pentru incultura, gafe si stangacii in societatea romaneasca si straina?

 90. Elisabeta TeiubescRomânia

  Elisabeta TeiubescRomâniaAcum 8 ore

  😉🤣... Nici mustață nu mai are !

 91. victor andrinelu

  victor andrineluAcum 9 ore

  Să-i lingi smegma lui Veorica !

 92. HORRA

  HORRAAcum 9 ore

  Vorbiti de DEMOCRATIE dar nu sunteti de acord cu DEZABATERILE. DEZBATEREA,ESTE O ESENTA A DEMOCRATIEI,SE PARA CA IOHANNIS SI PNL,NE INDEPARTEAZA DE DEMOCRATIE.PUNCT!

 93. Daniel Chis

  Daniel ChisAcum 10 ore

  ctp e fun

 94. Elena Nedelcu

  Elena NedelcuAcum 10 ore

  Care voteaza psd-ul se gindesc numai la ei, dar la viitorul copiilor lor nu se gindesc! Si totusi dracila nu a iesit pe merit locul 2, sunt voturi furate, fortate date de popor! Cred ca barna a avut mai multe voturi decit ea, dar fiind mafia psd la Exit-Poll s-au facut smecherii, au furat de la toti candidati si au pus la psd! Nu se poate sa o voteze 2 milioane pe ea, poate 1 mil din gasca lor neamuri! Nu poate sa intre presedinte cu 1 mil voturi, cind poporul nu o vrea! Taranii si cei care habar are de politica, batrinii ca sunt multumiti cu 100 lei astia au votato, rest de voturi sunt furate de ei, sigur, ei totdeauna au furat!

 95. violetta monica

  violetta monicaAcum 10 ore

  Super invitați!! De oameni ca Voiculescu avem nevoie!!!

 96. Novus Mundi

  Novus MundiAcum 10 ore

  3 (trei) ani de zile Dăncilă și gașca de prim-miniștrii și "guvernanți" PSD au căutat pe cit posibil să-l evite pe Iohannis , au (amintiți-vă de tovarăsul Dragnea/PSD care il tot amenințau cu susppendarea si mazilirea lui Iohannis) complotat in parlament impotriva lui și a tuturor romanilor fiindcă , vorba lui Nicolae Serban(PSD) , "Fiindcă putem" . In toți acești 3 ani PSD a pus interesele proprii inaintea interesor celor 20 milioane de romani și ale Romaniei. Puși pe tușe, PSD caută o platformă de relansare in fața poporului roman, și Dăncilă are tupeul și obrăznicia să ceară o "confruntare " 1 la 1 cu Iohannis.

 97. Daniel Ditcov

  Daniel DitcovAcum 10 ore

  Ce sa zic, Dancila este o persoana cu care nu se merita o dezbatere, dar s-a meritat sa fie numita prim ministru fara nicio obiectie de catre el. Era buna ca lider pentru "populime" in opinia presedintelui dar e sub nivelul lui sa aibe o dezbatere cu ea. Mda

 98. Mircea Langeneck

  Mircea LangeneckAcum 10 ore

  EU PERSONAL ,DECIT SA MA CONFRUNT CU UN PROST ,MAI BINE MA RETRAG.

 99. Mircea Langeneck

  Mircea LangeneckAcum 11 ore

  NU DUCE LA NIMIC BUN ,ACEASTA CONFRUNTARE, DIFERENTA ESTE DE LA CER LA PAMINT.

 100. Mircea Langeneck

  Mircea LangeneckAcum 11 ore

  CU PROSTII SI INCULTII CU INCAPABILII SI DOBITOCII CUM POTI SA STAI DE VORBA?