Europa FM
Europa FM
Europa FM

Urmareste Canalul Oficial de ROgos Europa FM pentru inregistrari din Garajul Europa FM si studioul nostru, interviuri in exclusivitate si momente inedite din culisele concertelor sustinute de Europa FM!
Europa FM este mereu pe aceeasi frecventa cu tine!
www.europafm.ro

Comentarii
 1. Mike Reut

  Mike ReutAcum 24 minute

  ce saraca este doamna Andrea ...vorbesc intelectul ei este la nivelul NR # 2 din nota 10 ....nu inteleg cine a puso la radio este ceva de plins la ceruri ce fel de clasa de Oameni redus MENTAL la conducerea ROMANIEI ....WOW WOW

 2. Kat dance

  Kat danceAcum oră

  Dar creier avea doamna care facea astfel de comentarii! Cata rautate, astfel de lucruri nu trebuiesc tolerate de autoritatile superioare celor locale, daca accepti ii vei gasi morti pe camp sau pur si simplu disparuti! Raul se taie de la radacina! Nu se tolereaza pur si simplu

 3. Evina Rabayova

  Evina RabayovaAcum 3 ore

  Please come to Slovakia 🥰🥰🙏🙏🙏

 4. mamata

  mamataAcum 3 ore

  Bai deci astia sunt delusional si in denial mAxiM. 15:40 CUM DRACULUI VA PERMITETI SA SPUNETI CA VA PUTETI ORGANIZA, AVAND IN VEDERE FAPTUL CA DE 3 LUNI SE TOT SCHIMBA ORDINE SI DATE LA FIECARE 5 MINUTE. Nici macar nu stim unde si cum ne inscriem, iar inscrierile incep, teoretic, pe 3 iunie. Nici cadrele didactice nu stiu nimic. Despre ce organizare vorbim aici?! Aveti cumva impresia ca Romania este o tara prea educata? Nu se schimba ordinea mondiala daca nu se dau examenele anul acesta. Oricum, toti copiii buni parasesc tara, iar majoritatea celor slabi pleaca la capsuni in Spania.

 5. eleonora costan

  eleonora costanAcum 3 ore

  Striblea; cat ti-a revenit din POMANA LUI ORBAN (aia de 40 de milioane de euro, daca cumva nu stie cineva) pentru a pune celor ce muncesc in strainatate asemenea ''intrebari STUPIDE'' ??? Pentru orice OM NORMAL CARE ARE CREIER SI GANDESTE CU EL, te poate ''incadra'' in 2 categorii: 1, ori esti prost (ceea ce nu prea cred, avand in vedere ''antecedentele'''); ori esti O SLUGA ORDINARA a celor care te platesc !!!

 6. Gabriela GD

  Gabriela GDAcum 3 ore

  ce bn e in Braila ((:

 7. aparkaaa

  aparkaaaAcum 3 ore

  firme care iau bani de la stat si lucreaza in continuu....

 8. Roberto Roly

  Roberto RolyAcum 4 ore

  Propun un lucru.inchisoare pentru minciună! dacă ar vota cineva o asemenea lege s-ar rezolva multe probleme.

 9. Dusceac Dinu

  Dusceac DinuAcum 4 ore

  PSD are un trecut bolsevic inca de la lovitura de stat din dec 1989. USR are un viitor neobolsevic la care vom trebui sa fim atenti.

 10. Ace_Of_Spades

  Ace_Of_SpadesAcum 4 ore

  PNTCD+PNL PSD+PNL PNL+PD PSD+ALDE PNL+USR coalitii si aliante intre toti imprastiatii ....asta este ,bai tata ,bai !!! :)))

 11. Nita Iancu

  Nita IancuAcum 4 ore

  8i

 12. hampu Valer

  hampu ValerAcum 4 ore

  Felicitări

 13. fane babanu

  fane babanuAcum 5 ore

  pai avem deja un nou PSD... se cheama PNL.

 14. Andrei Stancu

  Andrei StancuAcum 6 ore

  Dacă nu aveam poziție geografică strategică nu se uita nici drc. la noi, mai ales S.U.A sau U.E

 15. Liviu Radu

  Liviu RaduAcum 6 ore

  ce fata de Garcea are asta

 16. Adrian Virgil Patroc

  Adrian Virgil PatrocAcum 6 ore

  PNL ul + PSD ul hoți de păduri și fabrici Iohanis bulibaşa hoților de aceia cu toții pleacă din țară lasă presa aservită străinilor și politicieni corupți asta pierdem

 17. Adrian Virgil Patroc

  Adrian Virgil PatrocAcum 6 ore

  PNL UL+ PSD UL =hoți de păduri și fabrici Iohanis bulibaşa hoților

 18. Ace_Of_Spades

  Ace_Of_SpadesAcum 7 ore

  procentul de oameni corecti in politica corespunde cu procentul de oameni corecti in societatate .... ca in oglinda :)))

 19. Ace_Of_Spades

  Ace_Of_SpadesAcum 7 ore

  Vai ce minunati suntem noi si ce rai sunt politicienii...NU FRATE...sunt exact ca populatia (nu minunati)

 20. Ace_Of_Spades

  Ace_Of_SpadesAcum 7 ore

  Fiecare popor are politicienii pe care-i merita!!!Indiferent din ce partid sunt!!! :))))

 21. Seby și Alex

  Seby și AlexAcum 7 ore

  Intrați pe canalul nostru și vedeți dacă vă place ce facem lăsați un like și o abonare!!!

 22. Cosmin Zaharia

  Cosmin ZahariaAcum 7 ore

  Boss, mi s-a ars laptop-ul din cauza tensiunii din platou. Nu simt chimie intre voi ...

 23. Romeo Ionescu

  Romeo IonescuAcum 7 ore

  salariul intră in povestea cu consumul. Dacă ar crește salariul la patron, omul va cumpăra mai mult. Oferă țara asta mai mult ? Se importă multe lucruri second hand, de la cârpe la mașini, în aceste condiții nu poți produce îmbrăcăminte că nivelul salarial este cel care este. Apoi suntem țara președinților. Stați 2 zile la TV și vedeți câți sunt prezentați ca președinți la dracu știe ce. Fac aceștia ceva ? Nu, dar iau salarii. Și mai sunt destui directori care spun nu și te scate din sărite, dar totodată și patronul are ceva în cap, chiar dacă nu este OK în sistematizare sau arhitectură sau calitate a produselor. Vânzând unui popor menținut la acest nivel, puțini patroni pot plăti dublu, ceea ce înseamnă că dacă-i forțezi ei vor da afară câțiva angajați. Și totul intră în cerc vicios: nu mai vin investori să dea 700 E salariu, dacă se vrea 1500 (ca în Germania), nu se mai duc românii afară pe salarii de 800-1500 dacă ar primi aici 600-1000, nu ar mai veni valută în țară, nu s-ar mai cumpăra toate prostiile altora. Nu va rezolva nimeni, salariul minim a tot crescut, dar câți simt asta ? Stați să vedeți la anul câți mai muncesc pe aici!!

 24. Tereza B

  Tereza BAcum 7 ore

  Dupa ce au jefuit Romania si au facut o mafie organizata in institutiile statului,greu de crezut ca vor mai avea credibilitate,este un partid nociv pt RO.

 25. Constanti Sanda

  Constanti SandaAcum 8 ore

  Strategii pentru milioane de muncitori se face in ani buni, o fabrică se ridică în minim un 1 an. Câțu nu poate fi magicianul României. Poate pornește autostrada Moldova poate agață 10-12mii de oamenii, racordarea satelor la apa și canalizare cam încă 15-20 mii și restul e greu de pus in câmpul muncii..

 26. Stefan Arhip

  Stefan ArhipAcum 8 ore

  angajatori -romani nu vor romani sa lucreze -si pleaca in alte tari -ptr ca nu dai salariul corect

 27. Adrian Virgil Patroc

  Adrian Virgil PatrocAcum 8 ore

  Poate o dai ..........

 28. Mari Lena

  Mari LenaAcum 8 ore

  lupul își schimbă părul, adică se dezice în vederea marelui asalt : mizează să aibă succes in alegeri inclusiv cu manevra asta.

 29. Marcel Cioltea

  Marcel CiolteaAcum 8 ore

  PSD a fost este si va fi toxic pt.totdeauna!!!

 30. florin horhogea

  florin horhogeaAcum 8 ore

  Greu de crezut ca psd-ul se schimba mai ales cu actuali parlamentari.

 31. mihaela badea

  mihaela badeaAcum 8 ore

  😘

 32. Madalina Chenan

  Madalina ChenanAcum 8 ore

  Reușește să facă ce multi nu reusesc. Important este ca vrea sa faca progrese atat legat de muzica cat si de timiditatea pe care un artist nu trebuie sa o aiba pentru a vorbi clar atunci cand are un interviu, discurs etc.

 33. Den Harrow

  Den HarrowAcum 8 ore

  6:25 Zice muistu' ăla de la telefon: *_[...]și aicea am să am[...]”_*

 34. daniel Ro

  daniel RoAcum 8 ore

  Strâmbbelea a pus o întrebare de și-o pun doar Corporațiile Străine : de genul care SCLAV e mai bun, (ATENȚIE LA NUANȚĂ ȘI CONTEXT)e vorba pe teritoriul României : românul sau srilankezul(care va fi și african,musulman,etc iar ”în acte fake oficiale vor fi srilankezi” ) ?! e o întrebare care nu merită răspuns ci o întrebare pe măsură : Au ajuns Corporațiile Străine să ne înlocuiască cu străini în propria țară ? pare următorul plan al lui Johannis ,pe de-oparte ucid populația cu Covid,apoi aduc ”srilankezi” în locul lor la muncă și poate chiar de domiciliu.Planul Kalergi de musulmanizare a României,după ce magherizează complet Ardealul. FIECARE ZI cu care Johannis mai stă la Cotroceni înseamnă Îngroparea României .

 35. daniel Ro

  daniel RoAcum 8 ore

  numai un jurnalist vândut putea pune o asemenea întrebare după ce toată țara fusese 3 luni închisă economic,..în loc să întrebe câți ați reușit să vă întoarceți la vechiul loc de muncă,pe el îl preocupă soarta srilanchezilor. CONCLUZIA e că :Presa Privată nu ține cu țara ci cu cine plătește mișelește.

 36. luciaduminica

  luciaduminicaAcum 9 ore

  mai Catalin, chiar se se vedr de partea cui est. Nu toti romanii sunt tampiti

 37. Den Harrow

  Den HarrowAcum 9 ore

  2:45 În schimb, românu' are *_trei_* viteze: încet, foarte încet și rezemat. 🤦 🤣🤣🤣

 38. luciaduminica

  luciaduminicaAcum 9 ore

  mai Catalin.ce naiba spui? Imi pare rau ca nu mai e Moise. Era mai mai imprtial.

 39. Rafael Bellarmini

  Rafael BellarminiAcum 9 ore

  deci,2400 salariu NET,sau 2400,salariu BRUT?

 40. Dragos Dragomirescu

  Dragos DragomirescuAcum 9 ore

  La multi ani Cornel! La multi ani Europa FM! Multumim! :)

 41. Ștefan Rudolf

  Ștefan RudolfAcum 9 ore

  Asiaticii vin aici să lucreze cu bani puțini iar noi, românii, să plecăm toți în vest pentru că ne-au crescut pretențiile. Cei din vest nu su unde să plece pentru salarii mai mari, deci pentru cei din vest (germani, englezi, francezi) sunt două variante: ori îi alungă pe cei ce le iau banii prin muncă, ori îi forțează să le mențină traiul prin pensii, alocații, asistență socială pe măsura lor (adică românul muncește, germanil trăiește).

 42. Marcus Filimon

  Marcus FilimonAcum 9 ore

  Depinde.. Eu dacă a-și fii in locul ăstora din conducere, aș i aduce muncitori din Filipine și China.. Exact cum face UK, primesc transporturi de sclavi din China.. Deoarece aia au mentalitatea comunistă, și asta e bine, că îi modelezi cum vrei, aia știu și de frică, sunt organizați, și nici nu costă mult întreținerea lor.. Un pachet de orez, și un maidanez de București, condimentat bine și pregătit la cuptor,, și gata masa pentru 5 persoane 😂🤣🤣🤣

 43. Cirstina Gabriel

  Cirstina GabrielAcum 9 ore

  Sunt Tipograf lucrez in Franra dada imi da cineva 30 plus bonuri maine vin in tara ... la 8 orea

 44. daniel san

  daniel sanAcum 9 ore

  1:11 Am vazut astazi pe CNN, in SUA nr de morti e mai mare cu 10% fata de anul trecut, deci nu vad de ce ar fi cimitire blocate de la 10% in plus. Nu o spun ca sa contrazic pericolul evident, ci ca sa arat ca jurnalistii tind sa exagereze peste tot in lume.

 45. Teodorescu Cristian

  Teodorescu CristianAcum 9 ore

  Ce rusine de intrebare! Ce rusine de functionar, daca o fi adevarat dialogul cu jurnalista...Pe 2500 LEI plus cazare si masa, romanul nostru prefera munca de sezonier in afara. Contabiliceste, are dreptate. In plus, scapa de obligatiile cu copiii, eventual de termene de achitat ceva datorii, crede ca va incepe o noua viata.

 46. Marcus Filimon

  Marcus FilimonAcum 9 ore

  Da, bine orice, doar nu îl mai pune ți pe Marius Manole, să ceară bani de la stat, deoarece învinge penibilul

 47. Marcus Filimon

  Marcus FilimonAcum 9 ore

  Hmmm.. , dar ce sexy ești, semeni perfect cu viitoarea, fostă iubită

 48. Robert Petre

  Robert PetreAcum 10 ore

  Majoritara romanilor nu sunt harnici. Daca erau, Romania arata altfel. Din pacate nici cultura muncii nu ne ajuta. Locuiesc in Marea Britanie si am renovat recent o casa cu o echipa de romani. Am avut numai probleme. "Patronul" lor a folosit numai oameni fara experienta si calificare. Concluzia care o trag este ca nu conteaza cum este platita o persoana ci cum se raporteaza la munca pe care o presteaza.

 49. Cristi Stoica

  Cristi StoicaAcum 10 ore

  O intrebare destul de pueril formulata, tinand cont de complexitatea subiectului... Dar rezumandu-ne strict la problema ridicata, e mai important un muncitor roman care activeaza intr-o tara straina decat un muncitor indigen? Sau vedem doar ceea ce ne convine, functie de context? Asta nu denota altceva decat ipocrizie si nationalism.

 50. P. G.

  P. G.Acum 10 ore

  Masonii , ce secrete detin in plicuul de la brau ...Simbolul Gmail !

 51. Ali

  AliAcum 10 ore

  Legal înseamnă taxe mult prea multe, plus ai 2 locuri de munca, plătești la taxe, de mai bine stai acasă sau lucrezi la negru jobul 2, asa ca corectitudinea fata de stat nu merge, statul trebuie sa ma încurajeze pe mine sa îmi declar corect,

 52. luciaduminica

  luciaduminicaAcum 10 ore

  draga, suntem oameni liberi. unii dintre noi

 53. Polixenia Graf

  Polixenia GrafAcum 10 ore

  Buna ziua!

 54. Gabi B

  Gabi BAcum 11 ore

  2400 lei pt un roman nu este un salariu "suficient", asa cum nici pt un neamt un salariu de 1500 - 1700 de euro nu este. daca punem in calcul cat ne costa mancarea, transport si traiul de zi cu zi...nici pe departe nu ajung 2400 lei. In plus...eu nu merg la munca doar sa am ce manca si cu ce sa imi platesc "darile". Trebuie sa evoluez indiferent de munca pe care o prestez. (zidar, sofer, muncitor) nu inseamna ca trebuie sa fim sclavi pe viata. In viata nu doar munca primeaza. Ci este un mijloc prin care ne realizam dorintele/nevoile.

 55. Tereza B

  Tereza BAcum 11 ore

  La multi ani si🍀🇷🇴dl Duminica ,aveti dreptate,foarte bine spus 🇷🇴🍀

 56. Posea Nicolae Viorel

  Posea Nicolae ViorelAcum 11 ore

  Politica nu are nici o vină pentru că din păcate angajatorii români preferă sclavizarea lucrătorilor sub pretextul liberalismului.

 57. P. G.

  P. G.Acum 11 ore

  Guvernantii nu au rusine nicaieri in lume !

 58. P. G.

  P. G.Acum 11 ore

  Suntem latini . Vorbim , vornim in van ...

 59. P. G.

  P. G.Acum 11 ore

  Oamenii pleaca dim disperare ...acest guvern , daca ar fi avut un plan bine pus la punct , altA ar fi fosf situatia . Au chemat oamenii in tara . Bine . Le au oferit un loc de munca ... nu ! Ba mult , le au oferit drum liber la sparanghel in plina nebunie ...nu ar pleca mimeni daca , ar putea munci aici ... rusinos pentru romania ...vorbesc toti in fel si chip ...rezultat ...0

 60. Andy Mares

  Andy MaresAcum 11 ore

  SA ADUCA TOATA ASIA SI AFRICA SI PLECAM NOI.ASTA E PLANUL KALERGII

 61. iliuta petreus

  iliuta petreusAcum 11 ore

  Domnle Striblea,observ ca vi se pare ok 2400.00 lei,dvstra cat aveti?Vedeti pt ce nu sunteti corect?

 62. Zander Team

  Zander TeamAcum 11 ore

  De o vreme ne ziceti ca suntem o natie de kakao...

 63. Doina M.

  Doina M.Acum 11 ore

  Ati auzit de manifestatiile de la Tel Aviv da de cei peste 5000 de oameni care au demonstrat la Stuttgart nu ati auzit asa-i?

 64. Doina M.

  Doina M.Acum 11 ore

  Primul interventionist e model de pitecantrop docil! Pune-ti mascuta fraiere si inchina-te la covid,vezi sa si dormi cu mascuta sa nu cumva sa te atace virusu noaptea in timp ce dormi.

 65. Vasile Gavozdea

  Vasile GavozdeaAcum 12 ore

  Are dreptate cel care vorbeste la minutul 9 despre autorizari pentru diverse activitati. In institutiile care ar trebui sa acorde aceste autorizatii domneste o vraiste de nedescris. Cuvantul de ordine este : nu se poate! In schimb, vor salarii peste salarii si sporuri peste sporuri. Sa invete legile, sa se reformeze si sa inteleaga ca daca nu sunt activitatile private va fi vai si-amar si de ei! Dar atata timp cat politicienii le platesc lefurile, le mai si maresc atunci cand nu trebuie si nu-i dau afara pe incompetenta, de parca-s lipiti cu clei de scaunele alea, nu se va reforma nimic nici acum, nici peste o suta de ani.

 66. Magda Ion

  Magda IonAcum 12 ore

  Mulțumesc

 67. Magda Ion

  Magda IonAcum 12 ore

  Va rog frumos scrieți Nr de telefon , pentru a intra an direct.

 68. Doru Munteanu

  Doru MunteanuAcum 13 ore

  Am ascultat emisiunea...🤦‍♂️ Numai cine nu vrea nu observă tonul fals optimist al moderatorului care dorește să inducă ideea,pe parcursul emisiunii, că totul e mai bine in România,că am progresat, că corupția nu este mai mare decât în anii 2000 ( și știm clar că e mai mare acum) , că România se află pe drumul cel bun,etc... Sincer...asta, combinată cu spălarea pe creier privind Covid, fac din dl. Striblea un jurnalist subiectiv.

 69. Stefan Patrascu

  Stefan PatrascuAcum 13 ore

  Sa ne mancati coaiele si voi din masmedia si iohannis cu gasca lui de satanisti

 70. P. G.

  P. G.Acum 14 ore

  Omenirea , traieste in Kafka....

 71. P. G.

  P. G.Acum 14 ore

  Ar fi prea frumos ...

 72. babanovac0232

  babanovac0232Acum 14 ore

  Ati transformat postul de radio cu cea mai buna muzica din tara, intr-o trompeta propagandista. Sper ca sunteti mandri de voi. Lamulțean!

 73. P. G.

  P. G.Acum 14 ore

  Nebunii care conduc lumea , sa fie incolonati , trimisi la dr. Erika Preisig ! Dureaza putin ...

 74. Mihai Ludusan

  Mihai LudusanAcum 15 ore

  Ce mi-e Dancila,ce mi-e Violeta Alexandru. A facut 2 cacofonii (ma rog,una a evitat-o printr-o "virgula"),un discurs sarac de continut si un cvasi-alfabetism functional ( CTP o critica,iar dansa credea ca e laudata ). JALNIC OM POLITIC,JALNIC PARTID.

 75. Luminita Chirtes

  Luminita ChirtesAcum 15 ore

  Fără cuvinte ! Bravo!!!!!

 76. mucaok1

  mucaok1Acum 15 ore

  Vai de capul vostru(al tau)...o sa dispareti,va doresc din suflet!!!

 77. Marcela Frunza

  Marcela FrunzaAcum 16 ore

  Dle Striblea, corupția este mai mare pentru ca parlamentul și CCR a dezincriminat multe fapte de corupție, precum abuzul în serviciu, neglijența în serviciu, conflictul de interese, au micșorat termenele de prescriere în timp ce politia judiciară și procurorii tergiversează soluționarea dosarelor. Mai mult, Ministrul de finanțe nu recuperează pagubele stabilite de judecători și nu există răspunderea celor responsabili de săvârșirea unor fapte de corupție și nici a judecătorilor care au dat soluții de favorizare a unor corupți.

 78. Sorin-eduard Francu

  Sorin-eduard FrancuAcum 16 ore

  Bună ziua.Trăiesc in Portugalia nu apelez la ambasade sau consulate ,institutii ce nu fac mai nimic ,sunt simple unitati SRL.Aici apelez la serviciul străinilor(estranjer)si este mai puternic .

 79. Petrean Tudor

  Petrean TudorAcum 17 ore

  ma mir ca sunt talambe care pun botu la voi :))))

 80. Petrean Tudor

  Petrean TudorAcum 17 ore

  muie PNL

 81. Robert

  RobertAcum 18 ore

  Dumitrule, iesi din invatamant ca nu e pentru tine, faci prapad. Auzi la el mare statistician, stie el ca sunt putini elevi in situatii speciale, a facut el sondaj intre cei 2 neuroni pe care ii are si a ajuns la concluzia asta. Dupa care da si solutia concreta: 'Se poate rezolva si problema acestora prin niste proceduri foarte clare astfel incat sa se rezolve aceasta problema'. Trebuia oprita emisiunea dupa ca ne-a dat Dumitru solutia de mai sus, nu mai e nevoie de alte discutii pe tema asta :)

 82. Marcela Frunza

  Marcela FrunzaAcum 18 ore

  A dispărut presa independentă după ce a dispărut justiția și politia independentă. După sindicaliștii si jurnalistii deveniți membri de partid și parlamentari, urmează să avem judecători și procurori care urmează această cale

 83. Iulian Vatamanu

  Iulian VatamanuAcum 19 ore

  Lingăul de CTP.

 84. Carlo F

  Carlo FAcum 20 ore

  esti varza !!

 85. Danel Irimescu

  Danel IrimescuAcum 21 oră

  Ce onesti ! Totul pleaca de la educator demagogilor si voi nu o sa aveti edicatie niciodata. Educatie, cultura si sport ati avut numai in comunism. In addition nu ati fost in stare in 31 de ani sa construit o singura statue de metrou. Va facut nemernicul ala in palat care e a doua constructie din lume ca marime si g ati mutat acol9 !

 86. Traian M.

  Traian M.Acum 21 oră

  Retards at work : o gasca de tembeli cu idei de gradinita

 87. Viorel Banu

  Viorel BanuAcum 22 ore

  Va puteti imagina ca o asemenea discutie, la un nivel atat de inalt precum cea cu doamna ministru al muncii, Violeta Alexandru, putea fi purtata cu habarnista aia de mahala PRM, Olguta Vasilescu? Categoric, guvernul Ludovic Orban este un mare pas inainte in guvernare, in ciuda unor disfunctii date de lipsa de experienta la guvernare a PNL, dar si de o conjunctura mondiala cu caracter exceptional, in care intreg mapamondul a improvizat de nevoie.

 88. OVYYY 8000

  OVYYY 8000Acum 22 ore

  CRESCUT IN ORFELINAT DIN FASA PANA LA 17 ANII DUPA ACEASTA VARSTA M AM CONFRUNTAT CU SISTEMUL COMUNIST FESENIST PESEDIST SECURIST ETC TRASEISTI POLITICI CARE MI AU DECIS SOARTA .AM 39 DE ANII DE SUFERINTA IN TARA SI IN ALTE TARII AM COSTATAT CA DUZMANUL MEU E GUVERNUL INSTITUTILE DE STAT SI INFECTII DIN SOCETATE .PROSTII SUNT MAI UNITI CAND VINE VORBA SA SE CONFRUNTE CU VIZIONAR SAU INTELECTOAL .PRIZONIERI POLITICII TORTURATII DE INFECTII IN INCHISORILE COMUNISTE SPUNE TOTUL DESPRE ACEASTA NATIE CARE DUPA 1989 A ALUNGAT UN REGE TRADATOR DE NEAM SI TARA DUPA CARE LAU PLANS AU VOTAT UN CRIMINAL TOVARASUL ION ILIESCUL A SUTINUT UN PARTID DE SECURISTI PESEDISTI SI PENELISTI A APLAUDAT UN IFRACTOR CA ADRIAN NASTASE DRAGNEA SI UN MITOCAN PE NUME VICTOR PONTA SI ALTII PARAZITII CARE NE CONTAMINEAZA DE 30 DE ANII

 89. Ion Petrache

  Ion PetracheAcum 22 ore

  Deci cei ce au contracte Ful are dreptul la pensie si daca are cel putin un an ,i se pune la pensie ,asta a facuto PSD_ul ina dupa timpul lui Adrian Nastase!!!

 90. Vasile Aclip

  Vasile AclipAcum 23 ore

  Pensiile speciale pot fi anulate prin aplicarea Hotărârii CEDO publicate in mon. Of 870/2012 din 12dec. Va rog sa citiți și sa anuntați Guvernul ,Parlamentul nu și CCR pentru ca ea a publicat in mon. Of. Va mulțumesc

 91. adam adriana

  adam adrianaAcum 23 ore

  Avand in vedere ca asta-i o ,,afacere de succes" a guvernului cred ca nici nu se gandeste s-o opreasca .

 92. Marius Ionel

  Marius IonelAcum o Zi

  👏

 93. Toader Păun

  Toader PăunAcum o Zi

  Mulțumim, Voltaj! La mulți ani, Europa FM!

 94. Marin Ion

  Marin IonAcum o Zi

  Băi p..ă verde , stați de vorbă cu un maestru al comediei și voi stați ca pi..a picior peste picior ca șmecherii ?

 95. Lau Ra

  Lau RaAcum o Zi

  a se asculta la viteza 1.25- 1.5 pentru o experienta unica 🌪

 96. Gabriel Joke

  Gabriel JokeAcum o Zi

  La educatie civica sa se dea examen ca e jale cu bunul simt in tara asta plina de hoti,pitipoance,manelisti,bombardieri si tot felu de nonvalori.

 97. P. G.

  P. G.Acum o Zi

  Schimbari in rau ! Zi de zi ...

 98. Doru Munteanu

  Doru MunteanuAcum o Zi

  Emisiunea este in cădere liberă de când a plecat Moise Guran.... Urmăresc emisiunea asta de pe vremea lui Turcescu,dar așa calitate proastă că acum nu a avut niciodată! Nu știu,....nu e ce trebuie 🤔

 99. Dusceac Dinu

  Dusceac DinuAcum o Zi

  Ce are sula cu prefectura ?

 100. Adrian Virgil Patroc

  Adrian Virgil PatrocAcum o Zi

  Deci PNL ul + PSD ul hoți de lemne și altele