Izolaţi în România: Povestea lui Gheorghe, singurul locuitor din cătunul Preveciori (@TVR1)

Episodul 6 din noul sezon „Izolaţi în România”, difuzat miercuri, 6 noiembrie, la TVR1, când am urcat poteca în cătunul Preveciori, din Caraș Severin. Episoadele seriei sunt online bit.ly/IzolatiInRomania
„Cea mai frumoasă definiţie a sufletului în pace o vei auzi în acest episod...”, ne promite Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje despre oamenii care trăiesc în locuri izolate din România.
fantvr1
www.tvr.ro
www.tvrplus.ro
rogos.info
Toate drepturile de proprietate intelectuala apartin TVR. Continutul nu poate fi copiat, postat pe nici nu canal media online sau pe retele sociale fara acordul TVR.
TVR este marca inregistrata si este protejata.

Comentarii

 1. Mr. Gigi

  Mr. GigiAcum 2 ore

  Lasă bre ... Decât magazine să aveți unde să rămâneți fără bani sau lumina sa nu va permiteți să plătiți factura. Mai bine lipsa.

 2. madalin radu

  madalin raduAcum 2 ore

  Ce oameni cu suflet pur.. imi dau lacrimile cand ii aud vorbind.

 3. cristian suru

  cristian suruAcum 3 ore

  Cum sa facem sa ajungem la el vreau să-l ajut!!!

 4. Nguyen Nam Huy

  Nguyen Nam HuyAcum 3 ore

  Xin chào / salut romania

 5. spearfishing beautifull

  spearfishing beautifullAcum 3 ore

  Ce loc frumos si linistit sunt plecat in strainatate de ceva anii imi lipseste enorm de mult romania abea astept sa vina timpul sa ma mut in romania de finitiv in locul unde mam nascut eu unu mia dori sa locuiesc unde locuieste acest om retras de oameni in acesta liniste minunata

 6. Mihai Vintilă

  Mihai VintilăAcum 3 ore

  Cum sa dai #dislike? Primul bărbat din reportaj chiar merita tot respectul. . . Respect pentru cei care au facut reportajul, daca strângeti fonduri pentru acești oameni, va ajut si eu cu ce pot. ☺️

 7. Dus Cu Pluta

  Dus Cu PlutaAcum 4 ore

  Sunt tare curios pentru ce au dat inteligentii aia dislike?

 8. Emili Dan

  Emili DanAcum 6 ore

  0ameni cu Dumnezeu in inimi, lipiți de cer la propriu si la figurat;care,ne sunt lecții vi de credință,puriate sufletească, simplitate, hărnicie,evlavie,iubire.... uitați,abandonati...... trăiesc fără să aștepte, să ceară ce li se cuvine după o viață de trudă .De fapt ei nu știu să ceară,, să aștepte de la alții...Dorm primarii,dorm guvernanții,stau treji numai când își votează salariile si pensiile.....rusine !!!! Mă plec in fața acestor suflete,si va mulțumesc cu profundă recunoștință pentru că ni aduceți in case, in inimi...cu ce am putea să-i ajutăm oare si cum ????!!!! Vă respectăm si iubim, bătrânii noștrii prețioși !!!

 9. Vesa Hedrea

  Vesa HedreaAcum 8 ore

  Povestea lui Gheorghe !🤔. Doamna care vorbește prima ! calma cum suflet blind 🤔🇹🇩 deieti cel de sus multa sinatate !🙏 Cintelepciune ai 👏⚖️🌾. Multa sinatate ; și înțelepciune 🙏🇹🇩 celor ce au avut idei de așa emisiunii 🙏. Celorlaltiii oamenii !🇹🇩. Și întregului popor 🇹🇩. Sa ne ferească de rău ! Îi mulțumim pentru toate cite nea dat. și ne va da ! 🙏. deși îl supărăm mereu ! din multa iubire ! 🤔. ne mai rabdă pe al cest pimint !🌾. 🇹🇩Romania tara frumoasa și bogată !🙏

 10. gheorghita gheoOo

  gheorghita gheoOoAcum 9 ore

  Dumnezeule ce om minunat si cati altii mai su t ca ei .. noi nu mai simtim nimic nu ne mai ajunge visam doar bani telefoane si masini ! Stres zi de zi pentru ce? Uite aici om care merita tot respectul nostru

 11. Adina Ababei

  Adina AbabeiAcum 10 ore

  De când ma uit la această emisiune numai plang, Dumnezeu sa aiba grija, dar si noi sa facem ceva pentru ei

 12. ion creanga

  ion creangaAcum 10 ore

  Felicitări tvr👏👏👏👏🙏

 13. Dimi vulcano

  Dimi vulcanoAcum 10 ore

  Am plins cind am vazut filmul ,care mi,a amintiti copilaria petrcuta la buinca mea cea draga din satul Mura mare ,impreuna cu toti verisorii care erau cit o echipa de fotbal ,sunt si acum ,dat satul nu mai este asa cum il stiam ,dupa ce am crescut nu ne,am mai dus ,am luat,o pe buna la noi la Bucuresti ,anii au trecut , timpul s,a asternut peste noi,meleagurile acelea fermecare exista si azi,doar satul nu mai este asa cum i,l stiam ,( mi,au spus verisoarele ,care s,au situat si ele de ani buni in centre commerciale ),nu mai sunt casele , biserica ,si ce e mai important ,nu mai sunt oamenii ,au ramas f putini ,si curind nu vor mai fi nici aceia ,sunt f multi ani de cind nu am mai fost ,si mi,e teama sa merg sa,nu dispara din mintea mea acele imagini de neuitat ,de basm ,pt Ca' in acel sat dupa care pling si astazi ,satul Mura mare si anexat Mura mica ,am petrecut citiva ani din copilarie cum nici Creanga nu a avut in copilaria sa ; scuze daca v,am plictisit ,nostalgia e devina si poate virsta,dar va pot spune un lucru ,tara cu meleaguri mai frumoase si oameni bucurisi de oadpeti ,Ca' la noi n,ai sa intilnesti nici unde,si va spun asta pt Ca' am mai fost si noi pe la altii si stim cum este ,numai bine la toti .PS.incercati citeodata cind aveti timp sa colindati prin locurile filmate,meleaguri de basm ,numai acolo i,l poti intilnii pe Dumnezeu si linistea

 14. Alex Fit

  Alex FitAcum 12 ore

  Am 25 de ani, asa emotii ce am cand ma uit la emisiunea asta...aproape ca ma ia plansul...

 15. Burlacu Maria

  Burlacu MariaAcum 13 ore

  Un om , el este , un om. Priviti cu atentie la el , noi ceilalti nea-m transformat in pietre, cyborgi , orice altceva !

 16. Petri Laz

  Petri LazAcum 13 ore

  Oamenii astia sunt mult mai linistiti decat noi

 17. silviu YT

  silviu YTAcum 14 ore

  *_Un documentar de top! Ei, nu au nevoie de telefon, energie electrică, bani, și tot trăiesc... in schimb, noi dacă nu le am avea, cu siguranță nu ne descurcam..._*

 18. Alex Mogo

  Alex MogoAcum 15 ore

  :( ufff

 19. Air Life channel

  Air Life channelAcum 16 ore

  🙂

 20. romica munteanu

  romica munteanuAcum 18 ore

  va salut di franza

 21. 1snokc 1

  1snokc 1Acum 19 ore

  Doamne cât de frumoasa este România noastră ce dubai ce America New York blocuri și Luminițe atât aș vrea să merg în locu ma-s muta acolo :pace 🙏

 22. Florin Varga

  Florin VargaAcum 23 ore

  Dumnezeu sa va dea putere pentru tot ceia ce faceti pentru acesti oameni , daca nu iati fi difuza nimeni nu ar sti nimic despre aceti sarman oameni. Mii de multumiri.

 23. Florin Varga

  Florin VargaAcum 23 ore

  Doamne , multa ancredere au acesti oamei an tine . Si noi care avem de toate si nu ne lipseste nimica tot nemultumitori santem. Te rog doamne andurate tu de ei an continuare , ca noi ca oameni nu santem vrednici ; dàle sanatate pana la sfarsitul zilelor pe care le vor avea Amin.

 24. Paiucosty Valerica Paiu

  Paiucosty Valerica PaiuAcum o Zi

  Emoții până la sfârșit Următoarea vacanță de românia aici o sa mergem

 25. Mihai Tat

  Mihai TatAcum o Zi

  Și, va rog dacă puteți sa va arate ce a construit acolo pentru sfinția sa de Argeș, nici la ce-l mai scump hotel nu vezi asa ceva, mai au pretenții sa plătești Canon sa le pupi mâna, papa-i-ar mormântul. De jegoși. Ce a zis, Isus Hristos, dați lui Dumnezeu ce este al lui, iar cezarului ce este al lui. Dece toți iau banii??? Judecați oameni ca nu sunteți plante.!!!

 26. Mihai Tat

  Mihai TatAcum o Zi

  Am sa va dau numele cacatului de manastire după comentarii, este undeva lângă București, Ilfov, Giurgiu. Da și a numitului călugăr. Am martori, dentist, șef de hotel... Etc. În cine sa mai crezi.???

 27. Mihai Tat

  Mihai TatAcum o Zi

  Nu ma rog la nimeni, dar când vad așa ceva nu cred. Dumnezeul vostru sa ma bată dacă nu spun adevărul, am fost la o manastire am umblat ceva tim acolo, am platitit bani la dentist pt D-l galugar i-am dat bani pt cauciucuri la mașină, și, știți ce mi-a zis când l-am rugat sa ma ajute să mă împac cu fosta,... Fosta umbla mult la aceea mănăstire. Calugaru de oraș a zis către mine, dacă i-ai zis curva nu te POATE AJUTA NICI DUMNEZEU. cum înțelegeți voi alți aceste fapte,??? De spus sunt mult mai mult.

 28. Cristi Fritz

  Cristi FritzAcum o Zi

  Retarzi mintali care au trait degeaba pe fata pamantului .Au mai facut si plozi ,alti retarzi mintali,sa duca traditia mai departe. Ne mai mira de ce suntem un popor de oligofreni.

 29. Ilarion Dicu

  Ilarion DicuAcum o Zi

  Te doare sufletul de ce vezi

 30. marius palage

  marius palageAcum 11 ore

  Da

 31. R RNC

  R RNCAcum o Zi

  Doamne ajută la toată lumea!

 32. Torpilă 92

  Torpilă 92Acum o Zi

  cum doar 60 ani are ala...is prea îmbătrânit

 33. Jonny Boss

  Jonny BossAcum o Zi

  Aia care aveti cate 2..3 vile.. si 7...8 masini ati putea sa ajutati oamenii neajutorati si uitati de lume, oameni din neamul vostru, ca ceea ce aveti, aveti de la ei! Altii nu mai pot de bine, altii nu au paine! De s-ar trezi Ceausescu maine si sa fie unde a fost, v-ar beli pe toti de vii! Ati furat si vandut tara! Ati supt,vandut si furat ca niste capuse! Rusine!

 34. Radu Teodor Stoian

  Radu Teodor StoianAcum 2 Zile

  cum ati ajuns la Preveciori? de unde ati pornit si daca o masina de offroad ar putea urca? am putaea face cadouri de craciun :)

 35. Nicusor Lazea

  Nicusor LazeaAcum 2 Zile

  vai saraci oamenii😭😪😪😪am plans la gheorghee

 36. dayana blondyna20

  dayana blondyna20Acum 2 Zile

  Saracii oamenii daca sar putea face ceva pentru iei.... sa le fie mai bine.... of😭

 37. dayana blondyna20

  dayana blondyna20Acum 2 Zile

  Saracu om nevinovat 😭

 38. Carcu Liviu

  Carcu LiviuAcum 2 Zile

  Buma seara

 39. Georgeta Cetin

  Georgeta CetinAcum 2 Zile

  Off doamne ce oameni de poveste cu vorba blîndă si curata .Dumnezeu sa le dea sanatate .oameni cu suflet curat

 40. moisei1365

  moisei1365Acum 2 Zile

  JOS PĂLĂRIA pentru toate eceste minunate bătălii ale căror victorii le-mpărtăşiţi cu atâta generozitate!

 41. Oprita Mircea

  Oprita MirceaAcum 2 Zile

  Doamne si calul Este schiop

 42. Redny Redny

  Redny RednyAcum 2 Zile

  Ferească dumnezeu. Asta-i România, asta-i politica. Numai hoți în parlament. Ne ducem draq de rîpă, de tot

 43. Miki A

  Miki AAcum 2 Zile

  Oameni cu frica de Dumnezeu ce minunat. Tot timpul oameni care trăiesc in locuri retrase sunt mai aproape de Dumnezeu.

 44. IULIAN POPESCU

  IULIAN POPESCUAcum 2 Zile

  Imagini UNICAT!!Felicitări!!!

 45. emil brandibur

  emil brandiburAcum 2 Zile

  Incepusem sa uit totul dar acum voi sunteti aici sa ne aratati tot ce nu trebuie sa lasam in urma...mercii

 46. emil brandibur

  emil brandiburAcum 2 Zile

  Repect ptr echipa Romania te iubesc...Franta

 47. Flavius Dragoi

  Flavius DragoiAcum 2 Zile

  Invataturi mari de la omeni simpli ce oameni adevarati dumnezeu sa aiba grja de ei

 48. Grigore Vasiliu Birlic

  Grigore Vasiliu BirlicAcum 2 Zile

  Câtă intelepciune si nu au nevoie de catedrale sau manastiri,aur sau bani!

 49. Cantările Sionului

  Cantările SionuluiAcum 2 Zile

  Oameni simpli si minunati! Noi ne-am modernizat odată cu tehnologia, nu mai avem timp de nimic, ne-am pierdut respectul fața De Dumnezeu și fața de oameni care sunt vrednici de cinste!

 50. Tantica Bica

  Tantica BicaAcum 2 Zile

  Ai un cal foarte cuminte dacă aveai unul de al meu erau mort crede-mă

 51. Marco Mano

  Marco ManoAcum 3 Zile

  Voii lumeee!!,Pilda sa ne fie astfel de postare, video, drama nu am cuvinte sa l definesc,,ahhh Doamnee!Pt ce si pt cat oare ne sbatem in viata asta?? ,ca nu avem destul?ca altul are mai mult sau mai putin?rautate, dusmanie etc?Pt ce oare cand oameni incredibil de simpli,traiesc in adevarata pace si bucurie, dar cea de la Domnul!

 52. florin parau

  florin parauAcum 3 Zile

  ProTV aveti tot respectul menu.sunteti cei Mai buni

 53. florin parau

  florin parauAcum 3 Zile

  Cat de simpli si practici suntem in gindire .suntem deosebiti.

 54. florin parau

  florin parauAcum 3 Zile

  Am crescut la bunici in fiecare vacanta de la scoala in timpul comunismului.imi este dor de viata simpla si imi lipseste tara mea Mai mult ca orice pe lumea asta.

 55. florin parau

  florin parauAcum 3 Zile

  Respect dragii mei romani

 56. florin parau

  florin parauAcum 3 Zile

  Am un respect absolut pt acesti oameni.sunt Mai puternici decat noi.respect absolut.

 57. Costica Dicu

  Costica DicuAcum 3 Zile

  Multa sanatate sa iti dumnezu un om adebatat .voi astia cate aveti posibilitati bani averi bogati ajutati omul ata ca chiar ate nevoie

 58. Erwan JOLIFF

  Erwan JOLIFFAcum 3 Zile

  Absolut impresionant. Traiesc si eu la tara in România si imi dau seama cât de cât ce poate insemna viata acestor oameni. O mare lectie de viata. Face bine la suflet.

 59. fojnica222

  fojnica222Acum 3 Zile

  beautifool land and people..greetings from croatia

 60. Dan Zian

  Dan ZianAcum 3 Zile

  Lasã nene cã astãzi esti singur si-n mijlocul lumii nu doar įn mijlocul pãdurii. Numai bine!

 61. Marandiuc Ciprian

  Marandiuc CiprianAcum 3 Zile

  Cum sa dai dislike ? Cum ? Cum ?