Cum trăiesc românii în Roma, Italia - MIRCEA BRAVO

Pentru chestii mai serioase (colaborări, promovări, booking, premii), aștept mesajele voastre aici: office@mirceabravo.ro
Vreau să mă și prezint puțin (pentru cei care sunteți curioși).
Sunt Mircea Bravo și acest clip este realizat cu ajutorul echipei mele (scenariști, cameramani, oameni pe regie, actori, oameni la montaj). Ne dăm cu toții silința să creem cel mai bun conținut pentru voi și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Doar îl batem până se jură că nu mai fură.
Am început în 2014 cu diverse videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am fost prin toată țara, am filmat în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița, în principiu peste tot. După un an, lumea a început să mă recunoască și nu mai puteam face farse. Pentru mine a fost un moment greu. Dar colegului meu, Cristian, i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere, sub forma unui reportaj, transformând astfel dezavantajul notorietății într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și să filmăm prin lume (Marea Britanie, Franța, Spania, Belgia, Rusia, Austria etc.). Ne-am propus ca prin fiecare reportaj să vă facem să râdeți, dar și să vă oferim informații valoroase despre locurile în care am filmat: INFOTAINMENT. De la information + entertainment. Știu că v-ați prins oricum din prima. Prin aceste reportaje am prezentat tot felul de evenimente, destinații, festivaluri, lucruri interesante.
În 2016 am hotărât să facem încă un pas. Așa au apărut primele noastre scheciuri. Mici filme la care era nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte, tot felul. Ca orice lucru de care ne-am apucat, evident că și la scheciuri am vrut să fim cei mai buni și să vă oferim calitate. Ne-am extins echipa, am adus cel mai bun cameraman, cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să vă uitați la videouri. Știți când vă zgârie la urechi sunetul la anumite scheciuri? Noi am zis că nu vă putem face asta. Mai apoi am adus în echipă oameni care să se ocupe de scenarii, oameni pe idei. Și cu idei. Pentru că ar fi imposibil ca un singur om să aibă în fiecare săptămână o idee tare de video. Eu așa zic.
Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. Nu-i nimic, nu vă întristați, e normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele celor peste 30. Tot tineri și ei. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e creat ca să vă facă să râdeți.
Vă mulțumim că ne urmăriți și, după cum știți deja, puteți să ne susțineți prin like, comment, share, subscribe, follow, stalking etc. Dacă le faceți măcar pe primele trei, hai patru, sunteți fani categoria I.

Comentarii

 1. Razvan Constantin Zup

  Razvan Constantin ZupAcum 3 Zile

  Fereasca Dumnezeu, ai platit aceste "" personaje "",?? pentru,, clip,,? unde le gasesti omule... In Italia nu se pune accent pe valoarea profesionala a romanului inginer, savant,informatician... etc.. doar sa aiba,,, carca tare,, nivel de sclavi, sclavi si sclavi, nu intreseaza pe nimeni ce studii ai facut, capacitatea individuala a fiecaruia,.... esti roman,,, pentru ei ii cucuriculum cel mai clar,, mai informeaza-te, nu te supara dar esti departe rau tare de realitate,.....

 2. Carmen Matiu

  Carmen MatiuAcum 24 Zile

  Felicitari pt vlog,ai clădit o punte de legatura intre noi romanii,cei din DIASPORA sunt demni de admirat,ca-și fac o viata in IT,desi nu-i usor,pt ei...informatiile-s utile,aratand comunitatea din ROMA ca se ajuta,lucreza,o noua perspectivă...content fff bun👏🥳🙋‍♀️

 3. why u bully me?

  why u bully me?Acum 25 Zile

  Cineva dupa corona?

 4. Ionut Sorin

  Ionut SorinAcum 28 Zile

  ia mergi tu la badante :)) ca alea s majoritatea

 5. Gianina Moise

  Gianina MoiseAcum lună

  Cu metrourile,cam slabut.....La ei sub pamant sunt multe chestii arheologice si nu s-o bagat la combinatii 🤣🤣🤣🤣- Ce comic ai fost. Tu si cand esti serios esti comic Mircea🤣

 6. L M

  L MAcum lună

  Ha, in Uk daca lasi copilul singur acasa, te trezesti cu serviciile sociale la usa . copiii mei au 9 &6 ani, programul meu de munca il organizez in functie de programul lor scolar.

 7. L M

  L MAcum lună

  frumoasa suceveanca. ..

 8. George Kilian

  George KilianAcum lună

  Bravo si mult succes Mircea

 9. dan rafila

  dan rafilaAcum lună

  cel mai fain este Ambasadorul nostru!Despre patriotism!

 10. white skull

  white skullAcum 2 luni

  iti dai seama ca in Romania pleaca italianul impachetat ..acuma depinde si in italia unde mergi ca prin Napoli,Palermo,Sicilia poate iei un cutit sau glont doar pentru ca esi imbracat in trening

 11. white skull

  white skullAcum 2 luni

  cei mai nesimtiti soferi = ITALIA, bucuresti e fix pula

 12. Adrian csukor

  Adrian csukorAcum 2 luni

  de ce tu ca vloger , esti finantat de banca, de ce .? retragete ca esti un mincinos Rusine sati fie ..

 13. meg 100282

  meg 100282Acum 2 luni

  Atât de bun a auzi engleză fiind rostit în acest videoclip (parțial). Bună treabă.

 14. CBOY

  CBOYAcum 2 luni

  Toți oamenii din acest video ar putea fi infectați cu Covid-19 acum...

 15. The Most Interesting Man On Youtube

  The Most Interesting Man On YoutubeAcum 2 luni

  Dute acum in Italia sa vezi cum nu mai gasesti nici un como se dice ..... Sclav !

 16. beNNNz NazZ'

  beNNNz NazZ'Acum 2 luni

  7-8 cafele pe zi...mala mia🤣

 17. beNNNz NazZ'

  beNNNz NazZ'Acum 2 luni

  16 milioane de oameni in carantină...lockdown italy

 18. beNNNz NazZ'

  beNNNz NazZ'Acum 2 luni

  Astazi in Roma, nu se mai află NIMENI 🤣

 19. Ducu Zidaru

  Ducu ZidaruAcum 2 luni

  Auzi la aia😂😂 si, si😂😂 a uitat limba romana😂😂

 20. Pistols4

  Pistols4Acum 3 luni

  <a href="#" class="seekto" data-time="1264">21:04</a> BUCI ALERT!

 21. Sorin MSD

  Sorin MSDAcum 3 luni

  Bravo, Mircea! Cele mai tari clipuri ale tale sunt cele gen acesta, o idee genială. Mai vrem video de genu' ! E bine sa facem cunoscuti oamenii care muncesc si de la care avem multe de invatat. Felicitări si astept cu nerabdare inca un video de genu' !

 22. Vlad tepes

  Vlad tepesAcum 3 luni

  Sigur e undeva in sud! La Milano nu exista plata la ora sub 9 euro!

 23. Alex psk

  Alex pskAcum 3 luni

  1800€ pe luna ca meserias.. 🤦‍♂️ .. putin rau..

 24. HI KIDS

  HI KIDSAcum 3 luni

  <a href="#" class="seekto" data-time="155">2:35</a> ce ipocrita

 25. TONY DUMITRESCU

  TONY DUMITRESCUAcum 3 luni

  majoritatea sint curve pe bune/se fut cu italienii/dincolo de balivernele pisate din acest documentar de cacat.

 26. TONY DUMITRESCU

  TONY DUMITRESCUAcum 3 luni

  pai la ce mecla de autobuz are malaca,ce era sa ajunga in viata/da/e si curva si proasta de la tara.

 27. Levi Ruszi

  Levi RusziAcum 3 luni

  Mircea in Olanda nu planuiesti sa vi?

 28. eva pui

  eva puiAcum 3 luni

  Cel mai rau se traieste in Italia din toatà uniunea europeanà nu ai nici un drept esti SCLAV si asta numai cat esti in sanatate, Sunt toti fascisti niciodata nu o sa angajeze un doctor,un inginer pun doar pilele SI COPII lor incompetenti si prosti,la spital nu te trateaza ,fereasca Domnu sa ai probleme grave cu spatele ori ceva ce necesità urgenta te pun pe liste asteptare nici macar daca platesti nu te opereaza in anumite zone ,traiesc aici in Italia de 13 ani ,fiind persoana cu handicap sunt tratatà ca un nimeni si autobuzele nu se opresc daca stai in zone izolate atata is de rasisti si de rài cu noi romanii si nu numai ,la fel de rai si cu strainii din tari sarace .Daca vrei sa iei un credit pt locuinta nu ti-l dà nici daca ai dreptul si la macaronari le dà cu interes de 2 la suta ei au case noi trebuie sa stam in chirii nici dracu nu ar mai sta in tara lor de cacat daca nu as avea pensie de handicap mai bine in Romania ca macar te salveaza in spital daca esti pe moarte aici nu.

 29. János Lakatos

  János LakatosAcum 4 luni

  Italienii lucreaza in viena caput italia in toate capitolele din pacate -sal vizitezi e ok

 30. FOKOzuynen

  FOKOzuynenAcum 4 luni

  omg unde dreaq ai facut tu reportaj.... asta e un mesaj la romani astia care sunt pe aici prin video sau laalti care au de gand sa vina in Italia: Salariul minim pe economie e de 1000 euro daca iti da mai putin de 1000 euro pe luna atunci nu sta sa muncesti acolo pentru ca aia sunt hoti asa cum sunt peste tot in lume si nu sunt ei rai da esti tu PROST. eu sunt platit 1000 euro pe luna plus cazare fara plata de apa curent etc . I ndiferent de ce munca faci care are cel putin 8 ore de munca pe zi 6 zile pe saptamana minim e 1000 euro dupa lege daca iti da mai putin il denunti la politie si va fi amendat cu minim 30 000 euro, in acesti 1000 euro pe luna include contract de munca obligatoriu si acesti 1000 de euro sunt platiti dupa lege din 2018 prin cont bancar si nimic numerar inclus ore extra daca sunt. Daca esti un Roman care a venit sa munceasca pe mai putin atunci dute-n morti mati si fi sclav la mata acasa in Romania ca sunt deja scarbit de jeegurile care vin si se pun la 90 de grade ca vezi domne asa e viata .

 31. Dumitru Bejinaru

  Dumitru BejinaruAcum 4 luni

  O plăcere să vizionez clipurile tale. 😎😎😎

 32. Sedat Batur

  Sedat BaturAcum 4 luni

  Multumesc.mac .1.1.e.s

 33. Crăciun Daniel

  Crăciun DanielAcum 4 luni

  Bai oameni nu mai vorbiti de salarii .ca si la noi unu care e mester in constructii castiga 1200 de euro , asa ca lasati vrajeala si veniti acasa si puneti osul la bataie

 34. Crăciun Daniel

  Crăciun DanielAcum 4 luni

  Bei 3 4 cafe de alea crapa inima in tine

 35. Crăciun Daniel

  Crăciun DanielAcum 4 luni

  5 euro la ora ...? Pffff mama mea doamne. In Tara eu lucru in constructii si iau 8 euro la ora

 36. George Postavaru

  George PostavaruAcum 4 luni

  haha, asta imi aminteste mie ca in China m-am enervat si ma certam in chineza cu un loclnic... iti dai seama ce a iesit ca pe ala l-a bufnit rasl =)) =))

 37. Gabi Ionescu

  Gabi IonescuAcum 4 luni

  La fel ar lucra la.vie.in tara cu un milion.pe.zi .mîncare si țigări dar nu vor.Acolo plătesc chirie .mincare si altele

 38. tcb1carmen

  tcb1carmenAcum 4 luni

  Nu o sa inteleg niciodata de ce romanii care stau in Romania se cred mai interesanti daca spun cuvinte cum ar fi "view, job, vibe." Nu poti sa spuni "wow ce vedere" nu trebuie sa fie view... !!! Asa ceva nu vezi in strainatate, unde fie care tara tine la cuvintele lor in propia limba.

 39. bc cb

  bc cbAcum 4 luni

  zidarie rost pe rost... dar te verifica sa fie schela la cm... iar apartamentele sunt "smart"! Am vazut meseriasi veniti din Italia dupa 15 ani care pun gresie cu viteza foarte mare dar calitatea lucrarii lasa de dorit. Eu cred ca Italia este tara extremelor iar faptul ca un roman lucreaza mult timp in strainatate nu inseamna automat ca e mai profesionist decat cei din tara.

 40. Viorel Pop

  Viorel PopAcum 4 luni

  Italy wonderful country!!❤️

 41. gicatrandafir

  gicatrandafirAcum 4 luni

  30 de zile ....750 euro ? huo, scalvilor !!!!

 42. dony vlad

  dony vladAcum 4 luni

  Nu te mai da mare ba flegma, sărac și încrezut, tipic romanesc

 43. MalsaYneb-Building

  MalsaYneb-BuildingAcum 4 luni

  doar caldura e faina acolo, atat

 44. MalsaYneb-Building

  MalsaYneb-BuildingAcum 4 luni

  cei cu zidul ala la 12-30 asa se zideste caramida peste caramida,vai de viata mea

 45. Cristina Dogaru

  Cristina DogaruAcum 4 luni

  <a href="#" class="seekto" data-time="1570">26:10</a> Se mandreste ca lasa fata singura in casa?!!!!!

 46. Ekeba Slay

  Ekeba SlayAcum 4 luni

  Sclavi cu acte ce sa zic, parerea mea. Da uite ca situatia actuala ne obliga in unele cazuri sa facem si sacrificii si sa plecam din tara noastra de langa persoanele dragi..trist. Un sfat am, nu plecati din tara cu scopul principal de a face bani. Investiti in voi in primul rand, in cunostintele voastre si daca e sa va intoarceti sa veniti cu o mentalitate schimbata menita sa schimbe sistemul asta bolnav in care traim.

 47. loredana lore

  loredana loreAcum 5 luni

  Ați văzut voi prea multi români să se bucure de reușitele tale ? Invidia e prea mare că noi sa fim buni unii cu alții ..daca ne am iubi mai mult între noi cred că s ar schimba multe

 48. Taco Ben

  Taco BenAcum 5 luni

  Rumeni oameni nimeni semeni armeni

 49. Gamberini Mariana

  Gamberini MarianaAcum 5 luni

  Sincer...frumos...succes ♡

 50. GreasyBoy

  GreasyBoyAcum 5 luni

  <a href="#" class="seekto" data-time="1652">27:32</a> era la radio scorpions =)

 51. AnaM G

  AnaM GAcum 5 luni

  Micea Bravo, ai uitat de o categoríe foarte numeroasa sí importanta.... de femeile care lucreaza la fix, adica locuiesc in aceeasi casa unde lucreaza, ingrijind personae in varsta, copii sau pur sí simplu la curatenie, cred ca era foarte important pentru ca sunt cele maí asuprite, in rest destul de interesant, felicitari

 52. Mark Alexander

  Mark AlexanderAcum 5 luni

  Eu spun ca un pas important spre dezvoltarea noastra am facut , eliminand din poveste PSDu' ...

 53. B Silviu

  B SilviuAcum 5 luni

  ciao a tutty per le brutti>:)))

 54. Daniel Gavrilas

  Daniel GavrilasAcum 5 luni

  5 euro h la ora ....of cu ce vei ramane!!!!Cu nimic ...nu italieni au distrus italia ....ci oameni care acepta un pret de mizerie ...am intalnit multe cazuri !!!!

 55. andra iuliana

  andra iulianaAcum 5 luni

  De ce nu pleci in franta?

 56. Ciao Fantozzi

  Ciao FantozziAcum 5 luni

  cine stie ce zic chinezii (asiaticii) care lucra prin Romania la a lor acasa..."ba Romanii astia s niste lenesi, nu le place lucru" etc :)

 57. Luciana Obermüller

  Luciana ObermüllerAcum 5 luni

  5€ pe ora? E f putin

 58. Roizlan Akela

  Roizlan AkelaAcum 5 luni

  Mi-a plăcut ghidul,a vorbit cuvintele mele: sunt de părerea că mai bine să fac 2000€ pe lunâ in Italia,decît 3000£ pe lună in Anglia(ca șofer).

 59. mocanu ion

  mocanu ionAcum 5 luni

  Salut Mircea sunt si eu in Uk de 4 luni de zile si in astea 4 luni de zile am lucrat pe santier intr-o echipa de polonezi pot spune ca sunt foarte de treaba si m-au invatat multe lucruri in schimb romanii cauta sa te evite, cauta sa faca duar iei sa stie duar iei .

 60. AffiliatiGointernet

  AffiliatiGointernetAcum 5 luni

  Descopera Romania , Descopera Diaspora! Bravo mirciulica, noi aicisea la Italica....Bravo!

 61. Raul Talos

  Raul TalosAcum 6 luni

  Hai și la noi in Anglia !

 62. Alexandra Viliman

  Alexandra VilimanAcum 6 luni

  BRAVO apreciez extrem de mult cele spune de baiatul cu salonul jos palaria acasa stam pe ajutor social nu putem munci mergem in italia sau in alte tari si acolo putem lucra 10 12 ore il felicit pt cele spune si sper sa se intoarca cat mai repede acasa daca asta isi doreste

 63. I G

  I GAcum 6 luni

  Foarte tare! Stau de putin timp in Roma, dar pot spune ca am ajuns la aceleasi concluzii ca si tine!! M-am uitat cu mare drag si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca au trecut 40 de minute..

 64. Erno Kocze

  Erno KoczeAcum 6 luni

  Italia să nu aud de ea, nu-mi place deloc.

 65. LØSŤ

  LØSŤAcum 6 luni

  M-am uitat la tot clipul, Cate povești interesante >_

 66. Nea' Titi

  Nea' TitiAcum 6 luni

  Ce-i merge clanța lu aia din sușeava 😂😂😂

 67. RAMONA CUC

  RAMONA CUCAcum 6 luni

  An auzit ca pocaitii cu magazinul de lângă mine au furat utijaje..

 68. Iacob Alexandru

  Iacob AlexandruAcum 6 luni

  Bah Mircea..... înțelegi ce zice ăla cu nevastă româncă? 😂😂😂😂

 69. Laurentiu Bontea Neamt

  Laurentiu Bontea NeamtAcum 7 luni

  Hai si prin Montreal , Canada

 70. Mannix Gheorghe

  Mannix GheorgheAcum 7 luni

  rogos.info/video/qmeCs5fTl4acfJU.html

 71. Mannix Gheorghe

  Mannix GheorgheAcum 7 luni

  Daca nu cititi(chiar daca stiti .... literele), trebuie sa aflati pe proprie piele ce sunt ... romanii. Si in special, sudistii. Si romanii nu sunt natie, nu sunt popor(asa-i ca este adevarat?). Un mare roman(da sunt cu zecile, dar cartea-i grea, mai ales cand "BORDEIUL" romanikkka, cam ascunde adevarul, mai mult minteste, inseala, te face "carne de tun" ... ) caracteriza popula sudista astfel: " Acum avem un roman moale, tembel, superficial, egoist, incorect; un semibarbar, numai cu aparentele civilizatiei. Acest om locuieste si conduce o tara cu aspect general primitiv(de tz...ganie), o patrie ale carei bogatii nu le stie pune in valoare, iar putinele valorificate ingrasa o oligarhie de politicieni hrapareti[...], care duc o existenta de lux in mizeria generala. Lux si mizerie: iata aspectul civilizatiei romanesti. In tara cea mai bogata din Europa, noi suntem cel mai inapoiat popor, din pricina lipsei de adevarati oameni... " . Citat din N Porsenna. Pai PSD nu inseamna Porci&Scroafe de Dambovita? Si zonele care voteaza masiv psd, nu-s locuite tot de Porci, Scroafe, Decrepiti? Da cazul Kara-kakal, nu va spune ca avem de-a face cu niste neoameni, niste porci retardati? Da cititi-l pe D. Draghicescu cu a sa lucrare "Din psihologia romanilor", si veti fi pe deplin lamuriti!

 72. anton flavian

  anton flavianAcum 7 luni

  :))) )) maxim

 73. PHY Logistic

  PHY LogisticAcum 7 luni

  Cum naiba lucrati pe 5 euro in alta tara ! eu nu am studi nu am firma si castig lejer 4.000 ron + dar de regula 6.000 pe luna... si voi stati la 5 e in italia.... mai auzi ca zic retarzi astea la tv ca merg oameni din tara uni merg de prosti ! am un var in spania este acolo de 12 ani si dupa 12 ani a cerut bani imprumut sa vina acasa la o nunta... si nu si-a luat casa masina sau alte cele e dus doar sa fie dus

 74. Janina Ionela Dorila

  Janina Ionela DorilaAcum 7 luni

  E minuntat ceea ce faci Mircea!

 75. iacob alex

  iacob alexAcum 7 luni

  "in romania nu este salar" 20 de euro la zi aproximativ 100 de lei si rade toata europa de voi ,ba la capsuni,ba la batrani ...ba minimu e 8 euro de vre-o 5 ani meritam sa rada astia de noi rusinilor.............

 76. Amastasia Maxim

  Amastasia MaximAcum 7 luni

  "Tot ce o să fie înăuntru o să fie ZMART.... (zlavon, zveclă.... și alte cuvinte care în pronuntia romanului încep cu "Z", dar se găsesc în dicționar la litera "S"). Scoateți pietrele din gură și mai cizelați-vă dicția, că vorbiți de parcă sunteți după beție!

 77. Anastas Sasa

  Anastas SasaAcum 7 luni

  Foarte putin adevăr de italieni

 78. Anastas Sasa

  Anastas SasaAcum 7 luni

  Mea placut doar cu hotelu ca a povestit prin ce a trecut,ar fii bine sa se spuna mai mult despre prin ce trece omul cu strainatate

 79. eusebiu cojocaru

  eusebiu cojocaruAcum 7 luni

  Eu si prietenii mei elefantii iti multumim pentru video asta ! Sempre in gamba 😉

 80. (Crazylord) B € C

  (Crazylord) B € CAcum 7 luni

  Am impresia platind 5 eur / Ora cand minimul este de 8 eur/ Ora este infractional,penal confirm legistatiei italiene puteti da in judecata acesti penibili ....